مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح با چاقو

سلام، وقت بخیر. چند وقت پیش شخصی جلوی خونه من به من بی احترامی کرد و باعث درگیری بینمون شد و با چاقو دو دست رو زخمی کرد که یکی از زخم ها نزدیک شاهرگم بود و فرار کرد 110 هم اومد و موضوع رو ثبت کرد ولی من به خاطر این که دانشجو هستم و نمی خواستم پرونده داشته باشم و از طرفی هم طرف مقابل آدم کلا درست نیست و نمی خواستم یک موضوع ادامه دار بشود و شکایت نکردم ولی همون شخص چند روز بعد از پشت به برادرم حمله کرده و فرار کرده الان شکایت کردم ولی جای زخم های چاقو چند تاش کم پیدا شده ولی مشخص هست و قبلا از آن عکس گرفتم اول این که برای پزشک قانونی به مشکل نمی خورم ؟ دوم این که یکی از زخم ها به خاطر عمقش و محل زخم جاش می مونه و با توجه به این که بیشتر ارگان ها به جای چاقو برای کار گیر میدهند میمونه تاثیری بر نتیجه دادگاه دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه تصویر زخم ها می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام شکایت کنید و به پزشکی قانونی مراجعه و به جرم ضرب و جرح شکایت کنید و صرف نامه پزشکی و قسامه رای میگیرید نسبت به جنبه خصوصی و دیه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کنید