مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زن بعد فوت شوهر

برادر بنده حدود یک سال است فوت شده....و زن داداشم میخواهد درخواست مهریه بدهد ....آیا به او تعلق میگیرد...و پدرم نیز قبل از داداشم فوت شده ....حالا وضعیت مهریه زن داداشم و سهم الارث ما که ٣ داداش باقی مانده هستیم چی هست و شرایطش چطور میشه؟

پاسخ ها :

سیروس ایمانی

سیروس ایمانی:

سلام
بله مهريه ايشون بهش كامل ميرسه اولا برادرتون از پدرش ارث ميبرن و چون اين ارثيه كه يك چهارم اموال پدر تان است در دارايي برادر مرحومتان قرار گرفته همسرشون قانونا ميتونن مهريه خودرا از ان برداشت كنن و ميتونن سهم الارث برادرتان را توقيف نمايند