مشاوره حقوقی رایگان - سه دانگ ملک مستثنیات دین

با سلام. همسر من فوت شدند و پدر و مادر ایشان از بنده مهریه گرفتند. ماشینم رو مزایده گذاشتند و بردند و یک میلیارد دیگر از مهریه مونده، سه دانگ خونه رو به نام همسرم زده بودم و الان فقط سه دانگ خونه دارم که دست مستاجر هست. در حال حاضر بیکار هستم. سه دانگ خونه رو هم توقیف کردند و الان میتونند ببرند به عنوان مهریه؟ فرزند صغیر هم دارم و سه دانگ خونه جز مستثنیات دین هست یا خیر؟

پاسخ ها :

سه دانگ ملک مستثنیات دین ملک به عنوان مهریه مستثنیات دین مهریه