مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

با سلام
این سوال رو داشتم که آیا 3 دانگ خانه که بنام من هست و 3 دنگ دیگه بنام همسرم هست جزو مستثنیات دین برای من میشه؟
چون همسرم از طریق ثبت 3 دانگ من رو توقیف کرده و من همین 3دنگ خانه رو دارم .
و این رو هم بگم به تازگی 3 دنگ رو بنام همسرم زدم حدود 2 ماه قبل و در حدود 4 سال خانه بنام بنده بوده بعدا بنام ایشان 3 دنگ رو زدم.
ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به عنوان مستثنیات دین میتوانید به توقیف ان اعتراض کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله به عنوان مستثنیات دین میتوانید به توقیف ان اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به عنوان مستثنیات دین میتوانید به توقیف ان اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله به عنوان مستثنیات دین میتوانید به توقیف ان اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد
...