مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از سمت همسر خائن

با سلام وخسته نباشید خدمت وکلای محترم.
میخواستم از خدمتتون بپرسم که آیا همسر بنده که جرم رابطه نامشروعش دردادگاه کیفری ثابت و محکوم شده
و بعدش همسرم رفته درخواست طلاق داده . اگر من به عنوان شوهرش راضی به طلاقش نباشم همسرم میتواندباتوجه به خیانتی که بهم کرده به راحتی طلاق بگیرد.
اصلا خیانت زن به مردی که رضایت به دادن طلاق زن نداردتاثیری در روال طلاق زن دارد یا خیر.
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما طلاق ندهید دادگاه با درخواست طلاق موافقت نمی کند مگر اینکه زن مهریه خود را در قبال طلاق ببخشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 1133 قانون مدنی، حق طلاق با مرد است، حق مهریه متعلق به زوجه است.حتی اگر خیانت هم کرده باشد و در صورتی که شما راضی به طلاق نباشید طلاق متصور نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تاثیری ندارد فقط �به کیفری پیدا می‌کند زن می‌تواند با دلایل کافی برای طلاق اقدام کند و قاضی در مورد آن تصمیم می‌گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زوجه با اثبات عسر و حرج می تواند طلاق بگیرد که البته اثبات آن نیاز به ادله محکم دارد و آسان نیست.رابطه نامشروع در صورت اثبات مجازات خودش را دارد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر ایشون خیانت کردن و برای طلاق باید عسروحرج خودرا اثبات کنند درحالی که ایشون مشخصه شمارو درعسروحرج قراردادند نه خودشون رو
طلاق ایشون صرفا درصورت موافقت شما و رضایت به بذل محقق میشه

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

باسلام کاربر گرامی
باید دید همسر شما برای طلاق به چه جهاتی اشاره نموده اند .در پاسخ به سوال شما باید گفت مورد مذکور تاثیری ندارد