مشاوره حقوقی رایگان - استعفای پرستار

باسلام بنده پرستار رسمی ازمایشی هستم 4سال ازشروع استخدامم گذشته ازسه ماه پیش تا کنون درخواست استعفاداده ولی مترون وریاست علیرغم اصرار زیاد من به بهانه کمبود نیرو مخالفت میکنند ازچه طریقی میتوانم استعفای خودرا عملی کنم؟ایا میتوانم بدون قبول استعفا ترک کار نمایم؟شکایت به دیوان عدالت فایده ای دارد؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

استفای خود را قالب اظهارنامه خطاب به روسای جزء و کل ( از سوپروایزر گرفته تا رییس بیمارستان و رییس شبکه بهداشت شهر) نوشته و از آن ها تاییدیه بخواهید اگر سه ماه گذشت و کاری نکردند به دیوان عدالت اداری شکایت ببرید ولی ترک کار سر خود تخلف اداری و همراه با جریمه خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در این خصوص باید اظهارنامه برای ارگان ارسال نموده و سپس اقدام به طرح شکایت از دیوان نمایید
بهتر است اوراق توسط وکیل تنظیم گردد