مشاوره حقوقی رایگان - استعفای پرستاران

سلام...پرستار رسمی هستم 39 سال سن و 14/5 سال سابقه کاری دارم...بیمه تامین اجتماعی هستم...دیگه تحمل محیط کاری درمان برام سخت شده بطوری که بی نظمی در کارم زیاد شده و محیط کار هم اذیت می شن و از نظر جسمی هم خودم مشکل پیدا کردم...اگر بخوام استعفا بدم چکار کنم که سابقه ی بیمه ام پایمال نشه؟ و چکار کنم بتونم در سن 42 سالگی بازنشسته بشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر استعفاء دهید سابقه شما از بین نمی رود.

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

باسلام و احترام. باید از شرایطتون بیشتر اگاه بشم. تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به کارشناسی دارد اما اصولاً سابقه از بین نمی‌رود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول بازنشستگی با استفاده از بیماری اگر ندای نکرده دارید
دوم استعفا حق بیمه شما را از بین نمی برد ، می توانید بعد از استعفا خودت ادامه دهی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آیین‌نامه داخلی سازمان مربوطه در خصوص استعفا بایستی بررسی شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوابق بیمه از بین نمی رود در محل کار بعدی می توانید سوابق را منتقل نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با استعفا حق بیمه شما از بین نمی‌رود