مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث

سلام من حکم جلب یه نفرو بخاطر طلبم گرفته ام ولی هنوز موفق به دستگیری وی نشده ام. البته هیچ اموالی نداشته که بتونم توقیفش کنم. پدرش خیلی وقته فوت کرده. یه ماه پیش مادرش هم به رحمت خدا رفت. سوال من اینه که برای توقیف سهم الارث چگونه باید اقدام کنم؟ برای قاضی اجرا دادخواست مبتنی بر شماره پلاک و آدرس کافیه یا پلاک ثبتی هم لازمه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر آنچه که به شکل رسمی به نام محکوم‌علیه باشد قابل توقیف خواهد بود.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

پلاک ثبتی خیلی راحت تر هست اما در صورت نداشتن پلاک ثبتی دادورز اجرا می تواند استعلام نماید