مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کانال سیگنال تقلبی

این کانال از طریق سیگنال و کلاهبرداری به عناوین مختلف با سیگنال به اصطلاح دکس تریدینگ و معرفی توکن ساختگی و چارت ساختگی از مردم کلاهبرداری می‌کنه

یکسری افراد هم در کانال هستند که این کانال را تایید کردن به عنوان کانال معتبر ،که بر فرض این کانال معتبر ولی همش دروغ هست

روش کارشون اینطور هست هر دو هفته یکبار یک آذر معرفی می‌کنه که خیلی کولاک می‌کنه حداقل خرید 400 دلار 500 دلار است.
ارز، رو‌ میخری ، وقتی رشد می‌کنه نمیشه فروخت

اگر وارد کانال بشید روش کارشون را میشه تشخیص داد و خیلی حرفه ای هستند
از صرافی نوبیتکس به تراست ولت ارسال میشه و‌‌توکن تقلبی را معرفی میکنن و توکن را فقط میشه خرید اصلا نمیشود فروخت .

ارز را فیک بالا میبرن، بعد چند وقت استخر و پولی که از طرف مردم جمع شده را خالی میکنن

بنده مال باخته( حدود 200 میلیون )هستم لطفاً راهنمایی کنید ،چه کاری میشه کرد ؟ این این فرد را میشه شناسایی کرد ؟
و چه کاری باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری اینترنتی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید شکایت مطرح کنید تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع
دادگاه بررسی کرده و موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد
اما نکته اینجاست که دسترسی به این افراد تا چه حد ممکن است