مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام پدر بزرگم در سال1346 فوت کرده ودایی ام زمینهای کشاورزی پدر بزرگم را تصاحب کرده ودارای 4 خواهراست که اقدام به انحصار ورثه نکرده ومی گوید پدر من زمین رابه خان ابادی فروخته ومن ان را خریدی کردم در زمان فوت پدر بزرگم 11 سال داشته وفاقد شناس نامه وبه از چن سال شناس نامه گرفته در سال 59 ایا امکان دارد زمین بودن وراث دیگر سند بخورد من چه کار باید انجام دهم منون می شم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته به نحو کامل پاسخگویی صورت گرفته است.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در ابتدا باید انحصار وراثت پدر بزرگ انجام شود بعد برای تقسیم اموال اقدام گردد