مشاوره حقوقی رایگان - مدارک در پزشکی قانونی چی شده

دریک نزاع و درگیری گوشم دچار خونریزی و درفتگی فک شدم ودست پام هم ضربه خوردن دوتانامه پزشک قانونی داد برای متخصص گوش وارتوپدکه من هم جواب هردوتا نامه رو به پزشکی قانونی تحویل دادم جوابی که پزشک قانونی به دادگاه فرستاده فقط نظریه ارتوپد هسته .اصلا درمورد گوش چیزی نگفته میشه کارمندان پزشکی قانونی نامه رو برداشتن یا دکتر اصلا نامه رو ندیده .میگن نامه ها کد میخورن کسی نمیتونه برداره . چکارکنم

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود به شعبه دادگاه مراجعه نمایید و موضوع آسیب دیدگی گوش را مطرح نمایید و نامه مجدد بگیرید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

می توانید مجدد نامه بگیرید اما یادتان باشد بعد از تحویل هر نامه شماره ثبت نامه را یادداشت کنید که دچار این مشکل نشوید