مشاوره حقوقی رایگان - در مورد وراث

سلام خسته نباشی پدر شوهرم سال 97فوت کردن وارثین بین خودشان توافق نامه نوشتن و امضا کردن به برادر کوچکتر علاوه بر ارث خانه پدری رو هم دادن برای داشتن مادر ولی تو نامه ذکر نکردن. ارثی که به شوهرم رسید خیابان نداره توی توافق نامه نوشته شده که وراث باید به هم خیابان بدهند وای برادر شوهرم خونه رو فروخته خیابان نداده. بهش گفتیم گفته سند گرفته ایا وارثین نباید برای سند امضا میذدند ولی شوهرم امضا نزده میتونیم علیه برادر شوهرم بخاطر ندا دن خیابان و سند شکایت کنیم سپاس

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود اگر به صورت مکتوب نوشته شده شما می توانید علیه وراث دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح نمایید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر تقسیم صحیح انجام نشده باشد قابلیت ابطال دارد
مدارک باید بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه این مورد مورد توافق بوده و به امضا رسیده قابل اقدام می باشد