مشاوره حقوقی رایگان - مزایای بکارگیری و استخدام زندانیان واجد شرایط در بیرون از زندان برای کارفرما

استخدام زندانیان واجد شرایط در بیرون از زندان چه مزایایی برای کارفرما دارد ؟ از نظر معافیت مالیاتی و دریافت وام . لطفا دقیق و قانونی بفرمایید؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خدمات تولیدی زندانیان مالیات معاف است افزود: مجلس شورای اسلامی برای توسعه اشتغال زندانیان نیز تسهیلات مناسبی در نظر گرفته که بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران می‌توانند در زمینه اشتغال آفرینی زندانیان از این فرصت استفاده کنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق سازمان زندانها موضوع را پیگیری کنید