مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط و اسناد

با سلام میخواستم از کارشناسان محترم بپرسم در یک پرونده که بنده نقشی نداشتم با جعل یکسری اسناد دست نوشته با خودکار منم درگیر کردن اتفاق مربوط به حدودا یازده ماه قبل هست اما دستکاری یک سند و یک سند دیگه که اسم منم توش نوشتن مربوط به حدودا شش ماه بعد از اتفاق هست آیا از نظر کارشناسی امکان اثبات این اختلاف زمانی وجود داره؟ با توجه به اینکه از سن اسناد جعلی هم چند ماهی میگذره

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

کارشناس خط متوجه اختلاف زمانی نگارش اسناد می شود حتی اگر این اختلاف چند ساعت باشد