مشاوره حقوقی رایگان - زمان تایید تجدیدنظر خواهی

سلام وقت بخیر
بابت دو فقره سفته 20 میلیون تومانی از شخصی داشتم با تقدیم دادخواست و تشکیل جلسه با حضور طرفین دعوی حکم محکومیت خوانده صادر و طبق معمول با20 روز فرصت اعتراض رای به طرفین ابلاغ شد آیا خوانده دعوی قانونا می‌تواند پس از 28 روز درخواست تجدیدنظر خواهی بنماید؟ و آیا قاضی شعبه بدون هیچ دلیل موجهی می‌تواند درخواست ویرا بپذیرد؟ ممنونم

پاسخ ها :

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام خیر، باید حتما عذر موجه داشته باشه و عذر موجه با سند باید ثابت کنه که معمولا دادگاه عذر رو رد میکنه

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تجدیدنظر خواهی خارج از مهلت قابل قبول نیست اما باید مهلت ها بررسی شود