مشاوره حقوقی رایگان - نوع شکایت از طرف قرارداد.طبق ماده 10 قرارداد کار سپرده شده به بنده کاملا شرعی و قانونی

با سلام خدمت اساتید گرامی
راهنمایی در خصوص اینکه چه نوع شکایتی (کیفری یا حقوقی) با چه موضوعی طرح کنم جاعل بعد از اینکه بنده کار سپرده شده را به نحو احسن اتمام کردم و ده درصد از موضوع نفعی که عایدش میشد با بنده توافق کرده بود .بخاطر محرض شدن مجرم اصلی که عموی خود جاعل بود مجبور به چشم پوشی از نفعی که با بنده در قرارداد بسته بود شد.لازم به ذکر هست فقط به خاطر رابطه فامیلی از نفع قرارداد چشم پوشی نکرد.بلکه با عموی خود در جرم‌های غیر مربوط به قرارداد مشارکت کرده بود مجبور شد از نفع قرارداد که کاملا حق قانونیش بود صرف نظر کرده و فوت منفعت من شد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است