مشاوره حقوقی رایگان - زمین اشتراکی

با سلام . پدر بنده سالهای پیش با برادرش یک زمین بزرگ خریداری کرده اند و هر کدام از آنها در یک طرف زمین ساختمان خودشان را بنا نموده و زندگی میکرده اند. و حیاط مشترک داشته اند. بعد از سالها زندگی پدرم در وسط حیات دیوار میسازد و ساختمان خودمان را بازسازی نموده ولی ساختمان عمو به همان صورت باقی مانده است. الان دیوار وسط و همچنین دیوار قسمتی از اتاقهای عموم متعلق به پدرم هست که خانه را از وسط تقسیم نموده و هر کدام سهم خود را برداشته اند ولی آنها دیوار مجزا نزاشته اند. حتی پشت بام هم به هم وصل میباشد. ساختمان عموم که که مخروبه هستش بعد از فوت عموم پسرهای ایشان فروخته اند به یک خانواده افغانی . . سوال من این هستش آیا میشود تقاضا کرد که آنها برای خودشون دیوار گذاشته در صورتی که قصد بازسازی هم ندارند ولیکن ما از سر و صدای آنها و همچنین مشترک بودن بعضی از قسمتهای خانه اذیت میشویم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

به نظر من قانونا شما نمیتونید همسایه را اجبار به دیوارکشی کنید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer