مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

باسلام
بنده اسمم صفیه است میخوام به سپیده یا لیلا تغییر نام بدم آیا امکانش هس
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

بله.با مراجعه به ثبت احوال و طی تشریفات اداری امکان تغییر نام دارید.

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

سلام بله فقط برای یکبار امکان تغییر نام برای شما وجود دارد

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

درود برشما .کاربر محترم ،طبق قانون ثبت احوال کشور ،در خصوص شرایط تغییر نام و نام خانوادگی ، اسمایی که با عقاید اسلامی و فرهنگ حاکم بر جامعه مغایر باشد و اسمهایی که نامانوس و مستهجن باشد ،ممنوع وقابلیت نام گذاری وثبت ندارد والبته امکان تغییر نامهای مقدس و نامهایی که صفات خداوند هست به نام دیگری امکان ندارد .نام شما زیبا و خوش تلفظ هست و نامهایی که مدنظرتون هست هم از اسمهای ممنوعه نیست و تضادی با معنای نام اولیه شما ندارد و حتی اسمهای اصیل ایرانی و آمیخته با فرهنگ و ادبیات اصیل ایرانی میباشد .حتی جهت احتیاط میتوانید به اداره ثبت احوال شهرتون هم مراجعه کنید و پیگیر شوید سپس دادخواست به خواسته تغییر نام کوچک رو مطرح کنید .البته شرح دادخواستتون رو مستدل و مستند تنظیم کنید .پیشنهاد میکنم با یک وکیل مجرب در این زمینه هماهنگ شوید تا ایشان کار رو به عهده بگیرند ، موفق باشید انشاالله .