مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد موتورخانه ساختمان

با سلام،
تعداد 20 واحد در یک ساختمان می باشد که به موتور خانه مرکزی ساختمان متصل است و همه از آب گرم موتورخانه استفاده می کنند، بدلیل هزینه گاز مصرفی بالا و تعمیرات مکرر و هزینه بردار، چون حدود 20 سال دارد کار می کند به همین دلیل فرسوده شده است و هزینه تعمیرات، مکرر و سنگین است و هزینه گاز نیز برای موتورخانه بالاست.

به همین منظور از عید امسال نماینده بلوک ابراز داشتند به دلیل موارد بالا موتورخانه جمع شود و هر واحد جداگانه برای آب گرم پکیج بگذارد، خلاصه در این یک ماه 10 نفر از 20 واحد کاملا پکیج کردند و از موتورخانه جدا شدند.

در کل 10 واحد کامل جدا شدند و 10 واحد هنوز از موتورخانه جدا نشدند و مثل اینکه 10 واحد دیگر می گویند ما می خواهیم از موتور خانه استفاده کنیم.

حال سوال بنده اینجاست.
1-آیا چون ما 10 واحد در این ماه کاملا از موتورخانه جدا شدیم ، دیگر در ماه بعد ما 10 واحد که استفاده ای نداریم دیگر نیازی به دادن پول گاز برای موتورخانه که نیست؟

2- پمپ آب نیز در موتورخانه است ، ما 10 واحد که پکیج کردیم میگیم کامل موتورخانه جمع بشه و فقط یک پمپ آب باشد ، اما 10 واحد دیگر میخواهند هزینه تعمیرات کلی موتورخانه را بدهند و می گویند پمپ آب 10 واحد را قطع می نمایند چون فقط 10 واحد دارند هزینه تعمیرات را می دهند ، آیا در صورت تعمیرات موتورخانه که هزینه سنگینی هم دارد و به دلیل فرسوده بودن مکرر نیاز به تعمیرات دوره ای دارد آیا ما 10 واحد که پکیج کردیم و کامل جدا شدیم از موتورخانه که هیچ هزینه ای بابت تعمیرات که نباید بدهیم ؟
و در صورت تعمیرات حق قطع نمودن پمپ بقیه 10 واحد را دارند یا خیر ؟ چون اموال موتورخانه برای 20 واحد است آیا حق قطع کردن پمپ بقیه را دارند ؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوال زیاد است ولی1-خیر 2-بلی نباید بدهید 3-به صورت مقطعی(جهت تعمیر بلی ولی دائم خیر 4-سعی کنید رأی 2/3 جهت جمع کردن موتور را جمع نید.یاالله