مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. مهرمو از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشتم چیزی برای توقیف نداره آیا میتونم یک چهارم حقوق رو بگیرم شرایط مسدود کردن حساب برای گرفتن یک چهارم حقوق از طریق دادگاه چطوره؟ اگر شرکت خصوصی باشه میشه؟ اگر ندونم حقوق از طریق کدوم حساب هست چکار کنم؟ و از طریق ثبت این کار را انجام دهم یا از طریق دادگاه؟ برای کسر از حقوق چکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

مسدودی حساب حقوق برای مهریه کسر یک چهارم حقوق برای مهریه برداشت از حقوق برای مهریه مهریه قوانین مهریه