مشاوره حقوقی رایگان - دیه مقصر وراث

سلام بنده 50 درصد مقصر حادثه تصادف هستم و فرد فوت شده پدرم بوده که ترک نشینم بوده با توجه به اینکه وراث میباشم بیمه دارم و بدون گواهینامه هستم ایا دیه کامل به من میرسد یا نصف؟ ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بشما دیه نمیرسد.دیه به دیگرورثه مرحوم می رسد وبیمه همان مبلغ پزداختی را ازشما بازیافت می کند.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

ضمنا اگر50%راخودروی دیگرمقصر باشد,دیه 50%راکه شمامقصرنبودیدبه اندازه سهم خود, ارث می برید ولی 50%دیه را که مقصربودیدبیمه پس ازپرداخت,بازیافت میکنه وازاین50%,شما ارث نمی برید.