مشاوره حقوقی رایگان - پايه سنوات

با سلام. من از برج نه ٩٧ در شركتی مشغول بكارم. كه تا عيد امسال حدود يكسال و ٤ ماه ميشه. ميخواهم بدونم برای اون ٤ ماه آيا به من پايه سنوات سال ٩٨ كه هر ماه ٧٠ هزار تومان بوده تعلق ميگيره يا خير؟

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
برابر با ماده 24 قانون کار کارفرما مکلف است به کارگری که یک سال و یا بیشتر به کار اشتغال داشته به ازای هر سال کار معادل یک ماه آخرین حقوق به عنوان مزایای پایان کار به وی پرداخت کند. در مصوبات بعدی این مزایا به تمام کارگران با سابقه بیشتر و یا کمتر از یک سال نیز تعمیم یافت
لذا به 4 ماه سابقه هم سنوات تعلق میگیره