مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در مورد پیوسته بودن پایه سنوات کارگر

با سلام و وقت بخیر
بنده به مدت 7 سال در یک آزمایشگاه طبی به عنوان کارشناس آزمایشگاه مشغول به کار بودم که پس از قطع همکاری و یک وقفه 6 ماهه مجددا در همان آزمایشگاه مشغول به کار شده‌ام، اما با پایه سنوات صفر به این معنا که سابقه هفت ساله قبلی در حقوق بنده لحاظ نمیشود (قرارداد‌های ما همواره یکساله بوده و سنوات و عیدی هر سال تسویه شده است) و کارفرما اظهار دارد که طبق قانون، شرایط بنده مانند کارمندیست که تازه در این مجموعه شروع به کار کرده است. آیا ادعای ایشان صحت دارد و آیا پایه سنوات کاری بنده در این آزمایشگاه به علت پیوسته نبودن زائل شده است ؟
پیشاپیش از پاسخ و راهنمایی شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

پیوسته بودن پایه سنوات کارگر پایه سنوات کارگر سنوات کارگر سنوات