مشاوره حقوقی رایگان - پایه سنوات ماهانه

با سلام.
یک شرکت تولیدی هستیم. سنوات سالانه به صورت ماه به ماه در فیش حقوقی لحاظ و پرداخت میشود.
در خصوص پایه سنوات ماهانه میخواستم سوال کنم به شخصی که 3 سال در یک شرکت مشغول هست، پایه سنوات ماهانه چقدر باید پرداخت شود؟ به عنوان مثال برای حقوق وزارت کار.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوال شما حقوقی نیست به اداره تامین اجتماعی مراجعه فرمایید