مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور سیکلت

با عرض سلام خسته نباشین نزدیک 4سال پیش من موتورسیکلت خریداری کردم قسطی تمام قسط طرف رو دادم طرف هم شیخ بودش از شهرمان رفت الان فتوکپی موتور دارم میخوام سند موتور رو بنامم خودم بزنم موتورم توقیف شده هستش راه داره که من سند رو بنام خودم بزنم

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام دوست عزیز شما باید به استناد مبایعه نامه وسایر ادله بطرفیت فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید واگه سند موتور بنام شخصی غیر از فروشنده یعنی حاج اقا هستش باید مالکین قبلی را خطاب قرار داده واسامی انها هم تو دادخواست اضافه کنید.و موضوع درصلاحیت دادگاه محل وقوع عقد خواهدبود.نه دادگاه محل اقامت خوانده دعوا.