مشاوره حقوقی رایگان - بازسازی مغازه

سلام ما یک مغازه 12 متری داریم از صاحب مغازه اجازه کلامی گرفتیم که مغازه رو بازسازی کنیم حتی وسایل های مغازه رو گذاشتیم زیر زمین خونشون با اجازه خودشون منتهی بعد از تخریب منکر حرف خود شده اند میخواستم بدونم چطوری باید پیش برویم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید نوشته ای بین خودتان تنظیم می کردید و تمام شرایط را در آن ذکر می کردید.
اینکه شما اعلام کنید وسایل مغازه را در منزل آنها گذاشتید به تنهایی دلیل محسوب نمی شود
ممکن است مالک در پاسخ اعلام کند که فقط اجازه رنگ آمیزی داده بوده و شما برخلاف توافق اقدام به تخریب و بازسازی ملک کرده اید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات ادعای پذیرش تعمیرات از سوی مالک دارید ارایه دهید و از خود دفاع کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اجازه کلامی هیچ گونه فایده ای نداره و میابست مجدد شما اجازه کتبی بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
باید برای آقای خود دلیل ارائه دهید صرف حضور لوازم دلیل بر موافقت با بازسازی نیست چنانچه شهودی دارید که در جریان و شاهد اذن مالک و توافقات شما هستند میتوانید به شهادت ایشان برای اثبات ادعای خود استناد نمایید.