مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باسلام خدمت وکلای محترم
همسر بنده برای طلاق توافقی اقدام به گذراندن جلسات مشاوره نموده و وقتی من با طلاق مخالفت نمودم، اقدام به مطالبه مهریه و توقیف منزل مسکونی (بدون سند رسمی) نمود، از آنجایی که متوجه شد من منزل را قبلا از طریق بنگاه املاک فروختم و شخصی با اعتراض ثالث وارد پرونده شده، با راهنمایی وکیل و با توجه به نزدیکی منزلمان به کلانتری با بچه ها از خانه خارج شد و بعد از گذشت نیم ساعت با مامور برگشت و به دروغ گفت شوهرم ما را از خونه بیرون کرده و مرا تهدید به قتل نموده و با گرفتن صورتجلسه ، قصد اقدام به شکایت ترک انفاق و ممانعت از حق داره.لطفا راهنمایی بکنید. آیا می تونه این کارها را بدون مدرک و سند انجام دهد؟ آیا این صورتجلسه دروغ برای دادگاه میشه سند؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بدون دلیل و مدرک خیر
موفق باشید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر کسی برای اثبات ادعای خود نیاز به دلیل دارد در غیر این صورت صرف ادعا مثبت حق نیست و باید با دلیل به اثبات برسد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید در دادگاه با دلیل و مدرک بتواند ادعای خودرا به اثبات برساند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ثبت شکایت می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید نفقه زوجه را به حساب ایشان پرداخت نمایید و اعلام نمایید که نفقه زوجه پرداخت شده است

اظهارنامه مبنی بر ترک منزل برای زوجه ارسال نمایید
و دادخواست الزام به تمکین را اقامه نمایید
و