مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خانه زوجه

خانم بنده دارای دو فرزنده که با یک پسر از خونه فرارکرده وقتی من شکایت کردم خانم رو پیداش کردن ماموران اگاهی بعد 3روز میگه خونه دخترخالم بودم وازروی پرینت گوشی آگاهی ثابت کرده که بااین پسره رابطه دارد الان ازدادگاه زنگ زدن که فردا بروم اون جا چی کار کنم بنده هم یک انسان فقیر هستم لطفا راهنمای بفرمایید و بعد خانم مهریه هم گذاشته اجرا بعد به دروغی میگوید من رو از خونه بیرون کرده است.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهریه در هررحال قابل مطالبه است.در صورتی که رابطه نامشروع ثابت شود مجازات تا 99 ضربه شلاق است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه در هر صورت قابل مطالبه است
در مورد حرم رابطه نامشروع نیز در صورت اثبات تا 99 ضربه شلاق حکم داده خواهد شد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

خانم تحت هر شرایطی می تواند مهریه را مطالبه نماید شما نیز می توانید پیگیر شکایت ارتباط نامشروع شوید. اما بهتر است قبل از هر کاری مشاوره دقیق داشته باشید. در صورت نیاز از طریق سایت تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما مهریه را می توانید دادخواست اعسار بدهید.
پرونده رابطه نامشروع را که از خانه فرار کرده با جدیت پیگیری کنید تا حاضر به توافق شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه می‌بایست پرداخت شود اما می‌توانید درخواست قسط بندی بدهید
رابطه نامشروع ثابت شود شلاق دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است یک بار برای همیشه از ایشان جدا شوید، البته میتوانید حقوق مالی شان را به استناد اعسار به صورت تقسط پرداخت نمایید و طلاق ندهید تا منجر به بخشش حقوق مالی در جهت اخذ طلاق باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زندگی یک طرفه پر از تهدید و اسیب است فکر اساسی کنید