مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مطالبات

سلام ،بنده مدیر تبلیغات هستم و کارم ساخت کلیپ و تولید محتوا در فضای مجازی هستش،یه کارخونه با من تماس گرفتند حدود 2 ماه پیش ،و پیشنهاد همکاری دادند و بعد از دیدار حضوری و صحبت با مدیر عامل مجموعه،توافق شفاهی صورت گرفت که یک ماهه اول تیم ما که متشکل از 6 نفر هستیم ،کار تولید محتوا کارخونه رو انجام بدیم و بعد از پایان 1 ماهه تصمیم بر ادامه همکاری یا قطع همکاری بگیرند،ولی دستمزد یک ماهه اول در پایان یک ماه حتما واریز میگردد.
بعد از یک ماه و برآورد هزینه ی 20 میلیونی،هزینه ماه اول واریز نشده و اصرار بر این دارن که تیم ما باید خدمات رو ادامه بدن،که با توجه به واریز نشدن دستمزد تیم ما،ما از این کار سر باز زدیم، الانم 60 روز میگذره که به بهانه های مختلف از واریز کردن وجه امتناع میکنند.
لطف میکنید راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود