مشاوره حقوقی رایگان - خراب کردن انبار و استفاده از آن به عنوان پارکینگ

با سلام در آپارتمان ما با خراب کردن انبار وتبدیل آن به پارکینگ برای ورود وخروج من به پارکینگ قید شده در سند با مشکل موجه شده وباید چند بار دنده عوض کنم وجلو عقب کنم وباز احتمال خوردن ماشینم به ستون یا ماشین اون فرد هست چگونه مانع پارک آن شخص در جایی که توی نقشه انبار هست نه پارکینگ بشوم

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

ابتدا به شهرداری مراجعه کنید در صورتی که نتیجه حاصل نشد امکان طرح دعوا هست