مشاوره حقوقی رایگان - متراژ ملک

با سلام و احترام
بنده واحد اپارتمانی خریدم که حدوده 95 درصد ساخت انجام شده بود و در قولنامه عنوان کردن متراژ تقریبی 95 متر ولی الان سند امده زده متراژ 87.5 ایا نسبت به قیمت ان سالی که بنده گرفتم با نسبت قیمتی که الان داره میتوانم ادعای خسارت بدلیل متراژ پایین شکایت کنم.
سپاسگذار میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قانونگذار در ماده 355 قانون مدنی به این مورد اشاره کرده و می‌گوید: اگر ملکی به شرط داشتن مساحت معین فروخته شده باشد و بعد معلوم شود که کمتر از آن مقدار است، مشتری حق فسخ معامله را خواهد داشت؛ و اگر معلوم شود که بیشتر است بایع می‌تواند آن را فسخ کند، مگر اینکه در هر دو صورت طرفین به محاسبه زیاده یا نقیصه تراضی نمایند