مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازنشسته فوت شده به همسر و دخترانش

سلام میخواستم بدونم اگه فرد بازنشسته فوت شد .حقوق بازنشستگی ایشان که ماهیانه ده تومان میباشد بین همسر و دختران مجردش چگونه تقسیم می‌شود ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سهم همسر متوفی معادل 50% کل مستمری استحقاقی است و چنانچه بیمه شده مرد دارای چند همسر دائم باشد مستمری بین آنها به تساوی تقسیم خواهد شد. سهم هر فرزند متوفی معادل 25% مستمری استحقاقی است ودر صورتیکه فرزندان هم پدر و هم مادر خود را از دست داده باشند ، سهم آنان دو برابر این میزان خواهد بود