مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

سلام یه نفر چک بابای من رو نوشته و امضاش رو جعل کرده و حتی ته چک هم که باید دست بابام باشه نیست کلا از ته کندن و نمی‌دونیم این چک رو چه کسی چطوری و چه زمانی ثبت کرده چون پدر من ثبتش نکرده البته به یکی مشکوکیم و اون چک از طرف یه خانم برداشت شده حالا بابام میخواد فردا به جرم کلاهبرداری شکایت کنه و می‌خوام بدونم جعل امضا ثابت میشه؟ و اینکه میتونیم پولمون رو پس بگیریم؟چون اینطور که معلومه این خانم چک جعلی پدرم رو از یکی دیگه گرفته همون کسی که چک رو جعل کرده

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

چک با امضای جعلی قابل وصول نیست، ولی ثبت چک در سامانه صیاد اماره ای بر اصالت امضا می باشد.