مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

قرارداد کوتاه مدت دارم تا پایان سال 1402 در تاریخ 15 بهمن به علت تاخیر در پرداخت حقوق استعفا خودم رو اعلام کردم که در ابتدای اسفند قادر به همکاری نیستم مدیریت قبول نکرد آیا برای شروع به کار در محل کار جدید به مشکل میخورم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پس از آنکه کارگر به صورت قانونی استعفای خود را مبنی بر ترک کار به کارفرما تحویل داد، موظف است به مدت 30 روز به کار خود ادامه دهد تا کارفرما بتواند نیروی جانشینی برای وی پیدا کند. درواقع این مورد باید با توافق طرفین انجام شود، گاهی اوقات کارفرما استعفای کارگر را قبول می‌کند، که در این صورت کارگر می‌تواند بلافاصله کار خود را ترک کند.