مشاوره حقوقی رایگان - معامله پشیمانی

ما ملکی رو به صورت خام خریدیم و وقت تحویلشم اخر اردیبهشت سال 1403 هستش که مبلغ 3میلیاردو 300 هستش که نصفش نقدی پرداخت شده و نصف دیگرش هم تا 20م بهمن ماه 1402 وقت داده شده تا بفروشیم و حالا ملکمون به فروش نرسیده و در قولنامه ذکر شده است که حق پشیمانی 330میلیون هستش
ایا این مبلغ قانونی هستش ؟اگر غیر قانونی هستش میتونیم شکایت کنیم ؟
لطفا پاسخ بدید
یه جوری راهنمایی مون کنید که ضرر نکنیم خواهشا

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر در غالب وجه التزام باشد درست است و قابل دریافت است البته جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است