مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن فرزند توسط پدر

سلام خسته نباشید مادر من حدود چهار ماه است که فوت کرده و پدرم از همون روزی که مادرم فوت کرد منو خونه راه نداد و من حدود دو ماه بیرون موندم و سر کار میموندم و ازم شکایت کرده بود که منو خونه راه نده من وقتی برگشتم خونه با گشت کلانتری امد تو خونه و اون پلیسی که باهاش امده بود قضیرو فیسله داد و پدرم باهام خوب شد و بهم گفت سر کار برو اینا منم قبول کردم و رفتیم شورایی حل اختلاف انجا تعهد دادم که شیطنت نکنم و الا پدرم به من میگه از خونه باید بری بیرون که میخاد زن بگیره وا ین که شیش ماه به من وقت داده ک پول جمع کنم و من 18 سالمه با حقوق ماهی هفت میلیون ایا منو میتونه بیرون کنه و این که پدرم تحت پوشش بهزیستیه و مادر بزرگم یه خونه گرفته و ما توش میمونیم ایا میتونه منو بیرون کنه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه کار میکنید متاسفانه نمیتوانید اقدام به مطالبه نفقه نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر خانه به نام مادربزرگ است خیر در هر صورت نفقه شما بر عهده پدر است