مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه خدمات

با سلام بنده کارگاه خدمات صنعتی دارم یکی از مشتری ها یک ماه هر روز تعدادی قطعه می اورد و تعدادی از قطعاتی که روز گذشته اورده بود رو هم میبرد.
بعد از یک ماه و نیم دیگر قطعه نفرستاد و یک سری از قطعات در کارگاه ما ماند و نبرد و از هزینه خدمات که 23 میلیون بود 10 میلیون پرداخت کرد و 13 میلیون ماند.
الان حدود 6 ماه گذشته و نه مانده حساب رو پرداخت میکند و نه قطعات مانده را میبرد.چند باری هم تماس گرفتم در این مدت گفت پرداخت میکند و میبرد ولی نه پرداخت کرد و نه قطعات را برد و قطعات حجیم بده و حجم زیادی از کارگاه را اشغال میکند.
ایا من میتوانم در عوض مانده حساب قطعات را بفروشم یا خیر ؟ چطور میتوانم مشکلم را حل کنم ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
بهتر است در این خصوص اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید و سپس طرح دعوی کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید بعد از اعلام در انباری نگه دارید و یا بفرشید خسارت و هزینه ها بر عهده اوست