مشاوره حقوقی رایگان - استفاده اختصاصی از حیاط

یک آپارتمان دو واحده که عبور طبقه اول از راه پله وطبقه همکف از حیاط می‌باشد و در سند استفاده اختصاصی از حیاط را به طبقه همکف داده ایا طبقه همکف می‌تواند در زمین حیاط احداث بنا ومغازه نماید در صورتی که زمین آپارتمان برای هر دو مالک به صورت مشاع در سند ونقشه وپایانکار شهرداری لحاظ شده است.
ایا استفاده اختصاصی حق مالکیت می باشد یا این که فقط استفاده برای تردد به ساختمان
سپاس اگر راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مطلقا امکان ساخت بنا در حیاط بدون موافقت شما وجود نخواهد داشت
همسایه پایین فقط حق استفاده خواهد داشت
و