مشاوره حقوقی رایگان - طلاق ؟؟؟

سلام خسته نباشید همسر بنده که در دوران عقد هستم به من میگن که بعد عروسیمون پولاش دسته مادرش میشه و این جمله رو برایه من پیام فرستادن آیا از این جمله میشه برای طلاق استفاده کرده. چون تحمل این وضعیت در زندگی خیلی سخته

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام هر زمان که تصمیم به طلاق گرفتید بعدا بدنبال راهکار قانونی باشید فعلا که قصد جدایی ندارید مضافا هر مدرک و دلیلی در زمان خود موثر میباشد نه اینکه دلیلی امروز حادث شود و شما چند سال بعد بخواهین به ان استناد کنید در خاتمه ایا عمل زناشویی بین شما انام گرفته یا خیر ؟؟ این مورد میتواند وضعیت را تغییر دهد