مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل ضرب و جرح توسط زوج

سلام وقت بخیر همسر من هم دست بزن دارد و هم توهین و فحاشی میکند و هم در سایت های شرط بندی قمار بازی میکنه و به شدت بی اعصاب هست لطفا به من بگید که من چطوری میتونم خودم رو نجات بدهم؟ واقعا ادامه زندگی برام سخته .به من میگه تو نمیتونی جدا شوی بهم یه راهکار بدید.الان 6 ساله ازدواج کردیم و من واقعا طاقتم تموم شده است.

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
عسر و حرج زوجه بایستی ثابت شود. لذا در موارد ضرب و جرح حتما شکایت کیفری کنید تا ادله طلاق بدست بیاورید.

موفق باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید لذا اگر ضرب و جرحی صورت گرفته در این خصوص نیاز به شکایت و اخذ حکم دارید و در موارد دیگر سوء‌رفتار مستمر وی را ثابت کنید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود ضرب وجرح با داشتن اماره ودلایل ایشان را محکوم در دادگاه کنید سپس دادخواست طلاق دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کنید و منزل را ترک کنید و نفقه و مهریه خود را مطالبه کنید.
اگر نفقه شما را پرداخت نکرد می توانید دادخواست طلاق بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دلایل و مستندات داشته باشید ابتدا شکایت کنید سپس با استناد به آن شکایت می‌توانید درخواست طلاق اگر قصدش را دارید بدهید