مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر

سلام و خسته نباشید
مادرم و من مستمری پدر کارگرم را دریافت میکنیم دختر مجرد 38 ساله و بیکارم
مادرم قصد ازدواج دارد و منو مانع ازدواجش میدونه و از من میخواد از اون جدا شم و حاضر نیست بعدا از حقوق به من چیزی بدهد.
میخواستم بدونم آیا از مستمری پدرم چیزی به من تعلق میگیرد؟ اگر آره
امکان دارد سهم منو جدا از مادرم به خودم بدهند؟ و لطفا بفرمایید در چه صورت و حالتی حقوق برای من قطع خواهد شد؟
سپاس و تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

تا زمانی که ازدواج نکرده اید از مستمری سهم میبرید و برای جدا کردن سهم خود باید به همان اداره بیمه مراجعه کنید.