مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال محجور

باسلام.لطفا راهنمایی کنین ممنون.من یک دختر 25 ساله متاهل هستم پدرم 10سال پیش فوت کردن ومادرم درقید حیاط است.ما سه برادر وسه خواهر هستیم برادر کوچکم محجور ومعلول میباشد مادرم قیومیت برادرم را به عهده من گذاشته است.حال برادران بزرگتر از خودم خانه را ترک کرده اند وامورات برادرم ومادرم را من انجام میدهم.برای برادر محجورم از پدرم زمین وخانه ای به ارث رسیده است.حال میخواهم بدانم آیا مادرم که در قید حیات هستند میتواند اموال برادرم را به من انتقال بدهد که تا اخر عمر از او مراقبت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ماترک پدر متوفای شما مشمول تقسیمات ارث است لذا هرکس به میزان سهم الاث خود مالکیت و اجازه تصرف و یا انتقال آن به دیگری دارد