مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار موقت

سلام با تشکر از طراحان سایت خوبتون
سوال من راجع به قرارداد شرکتی هست که توش 12 ساله کار میکنم ولی بعد از این همه سال کار کردن با این که تا پایان خرداد قرارداد دارم از طرز رفتار کارفرما و درگیری های لفظی که با هم داریم میخوام برم بیمه بیکاری بگیرم ولی ترک کار نمیزنه برام من چطوری میتونم از شرکت بیرون بیام و برای بیمه بیکاری اقدام کنم من حسابدار شرکت هستم و خیلی به کارمم مسلطم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر ترک کار به اراده کارگر یاکارمند باشد بیمه بیکار تعلق نخواهد گرفت...... با مدیر خود مذاکره و مشکل را برطرف نمایید