مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

باسلام خانم بنده سه سال پیش بمدت سیزده ماه منزل را ترک کردند و طی چندین باروساطت وابستگان ایشان گفتند دیگر برنمیگردند و قصد جدایی و طلاق گرفتن دارند در همان زمان بنده با خانمی اشنا شدم و بااطلاع خانواده ایشان به قصد ازدواج و اشنایی یکی دوبار به همراه خانواده ایشان بیرون رفتیم و چندتا عکس دونفره هم گرفتیم بعد از سیزده ماه خانم بنده به منزل برگشتند و الان بعداز سه سال اون عکسهارو بردند دادگاه و رابطه نامشروع از بنده شکایت کردند من چجوری میتونم از خودم دفاع کنم ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید همین توضیحات را در دادگاه اعلام کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.