مشاوره حقوقی رایگان - چک امانی

با سلام بنده سال 87 یک باب مغازه اجاره نمودم که صاحب ملک از بنده یک فقره چک تخلیه به مبلغ 100 میلیون و یک چک بابت مجموع اجاره سال اول دریافت کرد البته این در قول نامه که به صورت دستی توسط مالک نوشته شده مکتوب گردیده بعد از گذشت حدود سه سال من شغلم را به شخص دیگری واگذار کردم و متاسفانه پیگیر چک ها نشدم حالا که چندین سال گذشته از مالک تقاضای استرداد چک ها را دارم ایشان اظهار به مفقودی چک ها دارند الان بنده چه کاری انجام بدهم بهتر است ناگفته نماند خاطرم نیست که در متن چک نوشته ام بابت ضمانت تخلیه مغازه یا خیر
اگر مشار الیه جهت اعلام مفقودی حاضر به همکاری و آمدن به دادگاه نداشته باشد چه راه کاری من دارم
با تشکر

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

دعوي ابطال چك بلحاظ مفقودي طرح شود و به قرارداد خويش استناد نماييد