مشاوره حقوقی رایگان - ضرب دیدگی خودرو خریداری شده

سلام خدمت وکلای عزیز من هفته پیش یک آگهی دیدم در کرج پراید 111 مدل 89 زنگ زدم گفت ماشین سالم هست رفتم پای معامله قولنامه دستی نوشتیم خودرو فوق به صورت دور رنگ میباشد و سقف و ستون سالم میباشد دیگر هیچی ننوشتیم داخل قولنامه همین تمام حالا فهمیدم ماشین هم از جلو ضربه داشته هم از عقب آیا با این قولنامه که نوشته خودرو فوق به صورت دور رنگ میباشد میشود شکایت کرد البته زنگ زدم بطرف گفت من بهت گفتم ماشین تصادفی هست اما در قولنامه به تصادفی بودن اشاره نشده است.

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

به شما گفته تصادف کرده و شما میتونستی همان موقع پس بدی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقتی قید شده ماشین دور رنگ به نظر شماست نتیجه ای نخواهد داشت
وقتی ماشین رنگ داره یعنی تصادفی است
اگر شاسی چپش یا شکستگی داشته باشه در صورت شکایت ممکن است دادگاه حق رو به شما بده.