مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت دو دانگ ملک

سلام
بنده ملکی خریدم بعد چند سال فهمیدم سازنده با مالک زمین مشکلی داشته و الان دعوی کرده و طبق ادعاش 2 دانگ از واحد آپارتمان من برای خودش میدونه و ادعا میکنه حکم دادگاه گرفته و من باید خونه رو تخلیه کنم در صورتی که نه ابلاغیه شرکت در دادگاه برام اومده و نه حکم دادگاه وکیلش هم هیچ حکمی به من ارائه نداده و فقط یک اظهارنامه از ادعای خودشون فرستادن حالا من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نام را در تصرف خود داشته باشید و اگر حکم داشته می توانید دادخواست اعتراض ثالث بدهید