مشاوره حقوقی رایگان - عدم قبول مدیر ساختمان و نداشتن مدیر ، سقف واحدم که مستاجر دارد آب میدهد از پشت بام و پول نمیدهند

با سلام و درود،
ساختمان 6 واحدی هستیم که خودم ساکن نیستم در واحدم و هیچ واحدی مدیریت را قبول نمیکند و مدیر از بیرون را هم قبول نمیکنند ،
ما طبقه آخر هستیم و لوله کفشور باران پشت بام به سقف ما آب میدهد ،
2 تا از واحدها حاضرن پول بدهند برای تعمییر ولی بقیه میگویند احتیاج ندارد و نمیدهیم ، با توجه به اینکه نمیگزارند مدیر تعیین شود و ساختمان مدیر ندارد ،میتوانم خودم تعمییر را انجام دهم و بعد اظهارنامه پر کنم و برای هزینه تعمیرات شکایت کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید . سپاس

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

قبلش اظهارنامه برای طرح مشکل و اخذ پول بفرست،،اگر نشد،خودت تعمیر کن بعد اقدام کن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قبل از تعمیر اظهارنامه ارسال کنید