مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام. برادرخانمم به جرم توهین و اهانت که بصورت یک نامه و دست‌نویس بوده از من شکایت کرد. دربازپرسی و نظر کارشناس خط قرار منع تعقیب صادر شده که به قرار منع تعقیب هم اعتراض کرد که بازهم کاری نتوانست بکند وکسر از آمار و پرونده مختومه شده است. آیا من الان میتوانم از او شکایت و اعاده حیثیت کنم؟آیا همین قرار منع تعقیب بعنوان مدرک در اثبات شکایتم کافیه و اصلا قابل قبول است؟ لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار کنم. ممنون

پاسخ ها :

احمد شمسي

احمد شمسي:

استان :

باسلام
باتوجه به توضیح شما در صورت طرح شکایت توسط جنابعالی تحت عنوان اعاده حیثیت چیزی جزءاطاله زمان برای شما در برنخواهد داشت پیشنهاد می گردد پیگیر قضیه نشوید.