مشاوره حقوقی رایگان - تمام شدن مهلت وکالت

با سلام من یه ماشین خریدیم از یه تهرانی
بهم وکالت داد تا بیستم بهمن ماه ولی خودش ماشینو که خریده بود ازش وکالت داشت تا3 بهمن، نمیدونم چرا دفتر خانه اینکارو کرد منم نمیدونستم که نمیشه از تاریخ 3 به بعد تعویض پلاک کرد ،حالا من چیکار کنم به کجا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده را ملزم به انجام لوازمات بیع نمایید از جمله دادن وکالت جهت تعویض پلاک و انتقال سند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به طرفیت ایادی ماقبل؛ دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

داخواست الزام به انتقال سند و پلاک به طرفیت فروشنده و صاحب سند داده شود